Upplev Formel 1 i Singapore

Drömmer du om att få se Formel 1 live? Vill du uppleva ett av de mest unika Grand-prix loppen, i kombination med Singapores aktiva stadsmiljö, otroliga natur och en mängd av olika kulturer? Om det här låter som någonting för dig, läs mer här!

Marina Bay Street Circuit

De Grand-Prix lopp som Formel 1 håller i Singapore utför de på Marina Bay Street Circuit, en gatubana som de återskapar varje år genom att spärra av vanliga vägar. Unikt för Formel 1 är att loppet på Marina Bay sker under nattetid. Därav använder de en enorm mängd strålkastare, vilket skapar en effekt olik något annat race i Formel 1. De invigde Marina Bay för första gången år 2008 och nu är den en återkommande bana i varje VM sedan dess.

Formel 1 i Singapore

Förutom ett Grand-Prix så har Asiens näst minsta land dessutom mycket annat att erbjuda. I just Marina Bay kan du exempelvis hitta imponerande och modern arkitektur, bland annat hotellet Marina Bay Sands. Utöver ett sprudlande stadsliv kan du även uppleva naturen i närheten i parken Gardens by the Bay. En populär destination utanför huvudstaden är Sentosa island, en konstgjord och tropisk ö där du bland annat hittar Universal Studios. Alltså, Singapore har mycket spännande att uppleva!